Semester du kära semester

Änterligen har vi kommit till årets sköna tidpunkt då semestern kommer. Det är nu endast 4 arbets dagar kvar….. hmmm men det är 7 dagar kvar om man utesluter arbets dagarna. Jaja men ändå är den snart här och man önskade att någon av dessa stolar var den man skulle sitta i (Önske tänkande).

Semester

2 responses to “Semester du kära semester

  1. Tja! Vore ju kanon om ni kan fixa tillbaka sommaren! blir ont om badande i poolen annars. Hoppas vi kan ses något ( förutom när ni ska hjälpa oss flytta 🙂 Margueritan hägrar där borta någonstans
    Kram

  2. Hej Cattis! Förstår att du gillar Aslan, det var kärlek vid första ögonkastet för oss 🙂 Jag och min sambo Dennis är jätteglada att vi kommer att få leva med honom i många år och jag kommer att uppdatera hans blogg flera gånger i veckan (när han har flyttat till oss dvs), för jag är som jag sa till Kerstin, en riktigt kattnörd fast jag jobbar med smink och hudvård haha. Så du får jättegärna kika in och kolla hur den lille grabben har det 🙂 Mvh Linda